Syksy on lomilta paluun aikaa, jolloin valitettavan monen myyjän kalenterit ammottavat tyhjinä. Tämä syö ison siivun syksyn kaupallisesta potentiaalista ja viivästyttää varsinaisten asiakaskohtaamisten ajankohdan pitkälle syksyyn. Me IGS:llä järjestämme yrityksellesi kalenteeriin haluamasi määrän äärimmäisen laadukkaita tapaamisia ja hinnoittelumallimme pitää huolen siitä, että tahtotilamme on kanssasi aidosti sama: 

Tuottaa mahdollisimman paljon kannattavaa kauppaa ja liiketoiminnan kasvua!

Teemme kanssanne kasvustrategian asiakashankintaan ja toteutamme työn ennen lomakauden alkua. Näin myyntitiiminne ei tarvitse käynnistää koko rakettia alusta, vaan se pääsee hyppäämään suoraan kaupalliselle matkalle kohti uusia ulottuvuuksia!

Meihin luottavat niin pienet teknologiatalot, kuin Suomen tunnetuimmatkin yritykset ja mikään case ei ole meille liian haastava!

Ota yhteyttä tai varaa aika alta löytyvältä lomakkeelta ja täytetään syksyn kalenterit ajoissa!

 

Justus Lagerblom

+358 45 2635 398

justus.lagerblom@intergalacticsolutions.fi

 

 

Justus Lagerblom - lähikuva